Bijzonder bedrijfsuitje op de Veluwe

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje vol inspiratie? De Theaterloods in Radio Kootwijk biedt midden op de Veluwe verschillende mogelijkheden voor mensen in organisaties om bij elkaar te komen.

Wat is van waarde?

Onderscheidend, verrassend en inspirerend. Weg van de drukte van alledag vind je hier midden in de natuur rust en ruimte voor de vraag ‘wat is werkelijk van waarde in jouw werk, leven en liefde’. Deze vraag laat jou opzoek gaan naar de verbinding met jezelf en je collega’s.

Een bedrijfsuitje dat echt van waarde is

Nee, we doen niet aan handboogschieten, vlotten bouwen of zandkastelen. De Theaterloods biedt namelijk speciaal voor jouw team of organisatie een programma’s aan op basis van kunst, cultuur natuur en wetenschap. Een programma dat echt van meerwaarde is voor jouw team of organisatie omdat het aansluit op het doel of thema waarmee je als organisatie je medewerkers of team wil uitdagen en inspireren.

Inspirerende programma's

Voor elke bijeenkomst in de Theaterloods worden ondersteunende ingrediënten geboden op basis van kunst, cultuur, natuur en of wetenschap. Met als uitgangspunt het doel of thema waarmee je als organisatie je medewerkers of team wil uitdagen en inspireren.

Je bekijkt bijvoorbeeld samen het programma ‘wat is van waarde.’ Met liedjes en verhalen op het snijvlak van werk, leven en liefde. Of je volgt een muzikaal college van drie topmuzikanten die over hun passie en vakmanschap vertellen. Je wandelt over de paarsbloeiende heide waar acteurs fragmenten van Shakespeare’s King Lear spelen die je doen nadenken over (jouw) leiderschap. Of je volgt in het Wetenschapshuis een inspiratiecollege van een bevlogen wetenschapper en je laat je uitdagen door de duizend vragenwand die je aanzet tot dialoog met jezelf en anderen.

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Plan jouw dag!