Leiderschapsprogramma op de Veluwe

Bedrijfsevenement

Een bedrijfsevenement bij De Theaterloods in Radio Kootwijk

Een plek die omringt is door een uitgestrekt natuurgebied, en volop de ruimte biedt om als team even uit het thuiswerken te stappen en elkaar weer te ontmoeten. Een dag om met elkaar in gesprek te gaan, te reflecteren op het afgelopen jaar maar ook vooruit te blikken op het aankomende jaar. Een dag die ondersteunt wordt met kunst, cultuur, natuur en wetenschap. Op een veilige afstand van elkaar en toch in een intieme setting.

De programma’s die in De Theaterloods geboden worden zijn altijd gebaseerd op kunst, cultuur, natuur en wetenschap. Er heeft zich een groep experts van kunstenaars en wetenschappers rondom De Theaterloods verzameld die met hun kennis en ervaring graag invulling geven aan een inspirerende dag in De Theaterloods. Dit artistieke team van De Theaterloods biedt door hun jarenlange ervaring en gemiddeld +200 events in het jaar ook veel inhoudelijke kennis van organisatievraagstukken waardoor je in goede handen bent.

Leiderschapsprogramma op de Veluwe

‘Hoeveel volgers heb jij? Je bent geen leider zonder volgers’ Uit theatervoorstelling Mindlab (TMRK).

‘Groot leiderschap is gebaseerd op emotie. Als een leider faalt in deze primaire taak om de emoties in de juiste richting te sturen, dan zal, ook al doet hij voor de rest alles goed, niets zo goed gaan als het zou moeten of kunnen.’ Uit theatervoorstelling de Mythe (TMRK).

Midden op de Veluwe, in De Theaterloods in Radio Kootwijk, werken kunstenaars en wetenschappers samen om jou persoonlijk te inspireren en uit te dagen op jouw leiderschap. Bijvoorbeeld met een van de theatervoorstellingen van ons huisgezelschap TheaterMakers Radio Kootwijk (TMRK) over leiderschap; wat is nu werkelijk van waarde? Opgevolgd door een uitdagend inspiratiecollege ‘Nooit meer doen alsof’ door prof. dr. Aukje Nauta. Over de waarde en schade van schaamte. Over leiderschap gesproken.

Of volg samen met je collega’s een inspirerend programma over leiderschap en ethische keuzes, in onze ‘Nachtclub voor overdag’. Over wat werkelijk van waarde is maar het daglicht niet goed kan verdragen… Onze kunstenaars en wetenschappers bieden verschillende bouwstenen voor een leiderschapsprogramma dat past bij jouw organisatie. Dat stemmen we af. Overigens zien wij in ieder een leider. En een volger. Dus kan een leiderschapsprogramma in de Theaterloods voor iedereen.

Nieuwsgierig? Neem contact op met het team van De Theaterloods en plan jouw dag.