Op zoek naar een bedrijfs­evenement met impact?

Kom voor een inspirerende dag naar De Theaterloods

De Theaterloods in Radio Kootwijk biedt jou en je organisatie midden op de Veluwe volop de ruimte om te ontmoeten, (eigen) programma’s te volgen en geïnspireerd te raken door kunst, cultuur, natuur en wetenschap.

Een bedrijfsevenement in De Theaterloods

Te midden van het schitterend natuurgebied de Veluwe, op het terrein van het voormalige Zendstation Radio Kootwijk nabij Apeldoorn, staat De Theaterloods. De ultieme plek voor een dag ‘de hei op’. De Theaterloods is geen ‘gewone’ locatie; het is een kuuroord voor werk, leven en liefde. Een bijzondere industriële plek waar door vakmensen inspirerende en inhoudelijke programma’s worden geboden voor bedrijven en organisaties. 

Een bijeenkomst in De Theaterloods is iets unieks. Het is een nauwkeurig samengestelde dag vol kunst, cultuur, natuur en wetenschap. Een dag om met je team op te laden en aan het einde van de dag weer geïnspireerd en gevoed naar huis te gaan. Een dag om nog lang van na te genieten.

Bedrijfsevenement organiseren in De Theaterloods?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking.

Een creatieve en inspirerende setting

De Theaterloods is gehuisvest in een voormalige industriële werkloods op het terrein van voormalig radiotelegrafisch zendstation Radio Kootwijk. De Theaterloods kenmerkt zich door hoge ramen, veel licht en prachtige authentieke vloeren. De Theaterloods is ingericht met robuuste meubels van ontwerper VanJoost die hij speciaal voor De Theaterloods vervaardigde. Overal in het pand vind je oosterse kleden en op de banken liggen diverse Veluwse schapenvachten.

Werkwijze: Inhoudelijke en actuele programma's

Ons veelzijdige team van vakmensen, waaronder wetenschappers, kunstenaars en programmamakers, staat klaar om samen met jou de mogelijkheden te verkennen. We bieden een divers aanbod van ‘ingrediënten’ aan op basis van kunst, cultuur, natuur en wetenschap. Daarnaast bieden we actuele programma’s over thema’s die nu in het post-coronatijdperk van waarde zijn zoals: nieuw leiderschap, duurzaamheid, samenwerken, diversiteit, hybride-werken en vitaliteit.

Op basis van de vraagstukken die binnen jouw organisatie of team spelen verkent ons team in nauwe samenspraak met jou de mogelijkheden om een dag te organiseren waarin jij en je medewerkers geïnspireerd en geactiveerd worden op dat wat voor jullie van waarde is. We bieden daarin ook volop de ruimte voor eigen inbreng.

Bekijk hier enkele inhoudelijke programmaonderdelen van De Theaterloods.

Bedrijfsevenement organiseren in De Theaterloods?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking. We denken graag met je mee.

Zij gingen je voor:

walter

Hoe ziet zo'n dag er uit?

Je komt aan in Radio Kootwijk en verwondert je over de rust, ruimte en stilte van het prachtige uitgestrekte natuurgebied. Je parkeert je auto op de parkeerplaats en loopt rustig richting De Theaterloods. Een inspirerende start in de theaterzaal daagt je daarna uit tot een goed gesprek met jezelf en met elkaar. Je vervolgt de dag met een ‘Muzikaal college’ van drie topmuzikanten die over hun passie en vakmanschap vertellen. Vervolgens wandel je met je team over de paarsbloeiende heide waar acteurs fragmenten van Schakespeare’s King Lear spelen die je doen nadenken over (jouw) leiderschap.

King Lear theaterloods radio kootwijk

Na een heerlijk en gezonde lunchpauze volg je in ‘Het Wetenschapshuis’ een inspiratiecollege van een bevlogen wetenschapper en krijg je de mogelijkheid om de ‘Bibliotheek van Verlangen’ te betreden waar een literaire coach jouw actualiteit vertaalt naar een boek dat je graag zou gaan lezen. Na een gezamenlijke afsluiting in de theaterzaal met ‘Lied voor een Verhaal’ (verhalen van aanwezigen in ruil voor een passend lied) is er voordat je weer naar huis gaat nog tijd voor een borrel met een klein hapje.

Gastronomisch eten en drinken

Om de dag compleet te maken biedt het keukenteam van De Theaterloods onder leiding van chefkok Bert Verheij van Fine Food Factory altijd een passend menu aan. Zij verheffen kookkunst tot gastronomie, zowel voor kleine als grote gezelschappen. Bijna alles wat ze maken is geproduceerd vanaf scratch uit eigen keuken en omdat ze voor 85% plant based werken is ons culinaire team voortdurend creatief uitgedaagd om inventieve en veel gezondere gerechten en creatieve catering concepten te ontwikkelen. We zouden het niet anders willen. Dineren is niet alleen goed eten, alle aspecten; bediening, logistiek, het te volgen concept, het staat allemaal in het teken van onderscheidende kwaliteit die past bij De Theaterloods.

Theaterzaal en diverse subruimtes

De Theaterloods beschikt over voldoende ruimte voor 30 tot 150 personen en heeft diverse subruimtes voor een creatieve en inspirerende setting. Het pand bestaat onder andere uit een goed geoutilleerde theaterzaal, diverse subruimtes en een ruime foyer en terras voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Door de verschillende ruimtes is het ook mogelijk om in kleinere groepen uiteen te gaan. Voor groepen grotere dan 150 personen werken we samen met het iconische Zendgebouw van Radio Kootwijk. Op die manier kunnen er ook programma’s voor groepen tot 700 personen worden aangeboden.

Ontdek hier de verschillende ruimtes en mogelijkheden voor jouw bijeenkomst in De Theaterloods.

Een bedrijfsevenement op maat

Afhankelijk van het doel en de wensen van jullie dag wordt er een nauwkeurig en passend programma samengesteld waarin alle onderdelen, van de catering tot aan het inhoudelijke programma, samen een geheel vormen dat aansluit op dat wat voor jullie op dit moment van waarde is. Een inspiratiebron voor alle medewerkers van jouw organisatie.

Bedrijfsevenement organiseren in De Theaterloods?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking. We denken graag met je mee.