De Theaterloods is op dit moment gesloten

Een kuuroord voor de ziel en de zaak

De Theaterloods biedt, geheel coronaproof, bijeenkomsten aan voor 30 personen. Een dag om jouw team of collega’s te ontmoeten, te inspireren, op te laden en om met hernieuwd perspectief en energie de aankomende tijd in te gaan. Over wat is voor jou werkelijk van waarde in werk, leven en liefde?

Laat je inspireren

Nieuws & inspiratie

Online theater #Wat is van waarde?

Elk nieuw programma van ons huisgezelschap TheaterMakers Radio Kootwijk en De Theaterloods begint met een gedachte, artikel, herinnering, gedachtenkronkel, verlangen. Het is ons werk ‘achter de schermen’ en vaak het begin van een nieuw kunstwerk. Die inspiratie willen wij met jullie delen opdat we toch weer iets dichter bij elkaar kunnen zijn als publiek en maker. Daarom nodigen wij jullie uit om ons online theater te bezoeken: watisvanwaarde.nl. Met een kijk in de ziel van theatermaker Pieter van der Sman met ‘Berichten uit basecamp’, een inspiratiepareltje op film van Wessel Ganzevoort, een wekelijkse column van Mirjam Vriend ‘Alice in Coronaland’, de paardenbloem van Dave van Beek, Aukje Nauta interviewt wetenschappers over waardeloos en waardevol, Walter Supèr zoomt met organisatieluisteraar Erica Meijerman, muziek uit je tenen, waarom live theater onvervangbaar is, plannen voor na corona, leestips, en meer! Het online theater is nu geopend! Beleef de kiem van onze nieuwe programma’s: watisvanwaarde.nl p.s.: delen van artikelen mag!

Lees meer

Update: Corona maatregelen

In heel Nederland zijn extra maatregelen nodig om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Dit betekent dat alle bijeenkomsten in en rondom De Theaterloods hier op zijn aangepast. Voor je bezoek aan De Theaterloods hebben we zorgvuldig aangegeven routes gemaakt waardoor de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden.Wij vinden de gezondheid van jou en van onze medewerkers belangrijk. Daarom houden we de hygiënerichtlijnen van het RIVM aan en vragen we je hier rekening mee te houden. Zo verkleinen we samen de kans op besmetting. Wil je weten welke voorzorgsmaatregelen De Theaterloods nog meer neemt? Bekijk dan onze pagina met de actuele maatregelen. Fijn dat we je mogen verwelkomen! Neem bij vragen contact op met TheaterMakers Radio Kootwijk of met De Theaterloods.

Lees meer

Gastenboek

Jurrien Koops

Een pareltje op de Veluwe over alles wat van waarde is in werk, leven & liefde. Grandioos!

Fred

Wat een geweldige plek. Inspirerende dag gehad van de theaterloods in samenwerking met Philadelphia. Catering strak verzorgd. En dan de rust van de natuur er om heen.... echt bijzonder

Patrick Jongen

Lekker kleinschalig. Intiem.
Goede voorstelling en aansluitend een lekkere lunch.
Na afloop heerlijk genoten van de omgeving. Perfecte locatie voor deze voorstelling die we hebben gezien.

José

Goed toneelstuk en goed verzorgde lunch op een mooie natuur locatie

Gerard van Eeden

Hier geweest voor de theatervoorstelling van Rauw. Wat een mooie locatie! Kleinschalig maar perfect. Kom er nog een keer wandelen.

Winfred van Dijk

Mooie plaats voor een theater. Voldoende parkeergelegenheid. Prachtige omgeving waar je doceert van de natuur wil genieten. Verzorging in de Theaterloods is uitstekend en op biologische basis.

Carin Eisinga

Prachtige plek, mooi natuurgebied, mooie gebouwen van radio Kootwijk in art-deco bouwstijl, de theaterloods zelf is een leuke locatie met fijne ruimtes voor activiteiten en een prettige theaterzaal!

Dana Mathies

Geweldige voorstellingen gezien en heerlijk gegeten! De sfeer is top, erg informeel en gezellig.

Jasper Folmer

Lieve organisatie, ik heb genoten van de warme en inspirerende deken vandaag. Dank daarvoor en alvast een heel mooi jaar!

Barbara de Lange

Wat een geweldige plek met een fijne sfeer, zowel binnen als buiten!! ❤